Jdi na obsah Jdi na menu
Reklama
Založte webové stránky zdarma - eStránky.cz
 


Herecké Filmografie

21. 9. 2007

            Filmografie:

"Dickie Roberts: Former Child Star" (2003) - Cyndi
"Kiss the Bride" (2002) - Amy Kayne
"Buying the Cow" (2002) - Amy
"Diamond Hunters" (2001) - Tracey Van der Byl
"Charmed" (1998) - Phoebe Halliwell
"Goldrush: A Real Life Alaskan Adventure" (1998) - Frances Ella Fitz
"Below Utopia" (1997) - Susanne
"Hugo Pool" (1997) - Hugo Dugay
"Melrose Place" (1997-1998) - Jennifer Mancini
"Public Enemies" (1996) - Amaryllis
"To Brave Alaska" (1996) - Denise Harris
"Glory Daze" (1996) - Chelsea
"Fear" (1996) - Margo Masse
"Deadly Sins" (1995) - Cristina
"Poison Ivy II" (1995) - Lily
"The Surrogate" (1995) - Amy Winslow
"Embrace of the Vampire" (1994) - Charlotte
"Confessions of a Sorority Girl" (1994) - Rita Summers
"Conflict of Interest" (1993) - Eve
"Double Dragon" (1993) - Marian Delario
"The Webbers" (1993) - Fan
"Candles in the Dark" (1993) - Sylvia Velliste
"Casualties of Love: The Long Island Lolita Story" (1993) - Amy Fisher
"Little Sister" (1992) - Diana
"Where the Day Takes You" (1992) - Kimmy
"Speed Zone!" (1989) - Lurleen
"Dance 'Til Dawn" (1988) - Shelley Sheridan
"Crash Course" (1988) - Vanessa Crawford
"The Canterville Ghost" (1986) - Jennifer
"Commando" (1985) - Jenny Matrix
"Who's the Boss? " (1984) - Samantha 'Sam' Micelli
"Old Enough" (1984) - Diane

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář