Jdi na obsah Jdi na menu
Reklama
Založte webové stránky zdarma - eStránky.cz
 


Herecké Filmografie

21. 9. 2007

Filmografie:

"See Jane Date" (2003) - Natasha Nutley
"Charmed" (1998 ) - Piper Halliwell Wyatt
"Loves Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder" (1997) -Diane Zamora
,,Daughters" (1997) - Alex Morrell
"Sins of Silence" (1996) - Sophia Dimatteo
"A Reason to Believe" (1995) - Sharon
"A Perfect Stranger" (1994) - Amanda Hale
"Picket Fences" (1992 - 1996) - Kimberly Brock
"Chain of Desire" (1992) - Diana
"Dr. Giggles" (1992) - Jennifer Campbell
"Simple Men" (1992) - Kim
"Born on the Fourth of July" (1989) - Jenny
"New York Stories" (1989) - hosť kostýmovej párty
"Sweet Hearts Dance" (1988) - Debs Boon
"Walls of Glass" (1985) - Flanagan

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář